Συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, στα πλαίσια της Οινικής Έκθεσης “Οινοκρητικά 2014″, με τίτλο Δικτύωση και Γαστρονομικές Περιπλανήσεις.

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση επαγγελματιών  που ασχολούνται με το τουρισμό (εστίαση, ξενοδοχειακός τομέας, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες), με τη δημιουργία τοπικών προϊόντων που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Leader (π.χ. αρτοποιοί, ελαιουργεία, γυναικείοι συνεταιρισμοί) καθώς επισης και σε μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων που μπορούν να ωφεληθούν από τη δικτύωση.

Ειδικότερα, σήμερα 

Ώρα έναρξης: 10.00

Workshop με θέμα τη δικτύωση: (αίθουσα συνεδριάσεων Πνευματικού Κέντρου Χανίων)

Συντονιστής: Γιώργος Μαυρογιάννης, Διευθυντής Αναπτυξιακής Ηρακλείου

Α. Τοπική Ανάπτυξη & Δικτύωση Μάγια Ε. Σπανουδάκη Msc, Δ/νση Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ο.Α.Κ. Α.Ε.
Β. Παρουσίαση Medeat, Εύα Κατσαράκη Αναπτυξιακή Ηρακλείου, Εθνικός συντονιστής
Γ. Η συμβολή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στη δικτύωση για την ανάπτυξη της υπαίθρου, Υπουργείο Αγρ. Αν. &Τροφίμων
Δ. Παράγοντες ενίσχυσης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας για μια βιώσιμη τοπική ανάπτυξη Δρ. Χαράλαμπος Λίτος Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, Επιστημονικός Συνεργάτης ΟΑΚ Α.Ε. – Πολυτεχνείου Κρήτης

Στόχοι: παρουσίαση Medeat, παρουσίαση ανάπτυξης επιχειρήσεων μέσω δικτύωσης, προγράμματα.

 Κυριακή 16/2 Open Kitchen Show
Οι εκδηλώσεις  των \”Οινοκρητικών\” κλείνουν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου με το Open Kitchen Show, όπου 5 chef από επιχειρήσεις της πόλης θα ετοιμάσουν παρουσία του κοινού επιλεγμένα finger food, τα οποία και θα προσφέρουν στους επισκέπτες της έκθεσης ως συνοδευτικά για το κρασί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook