Το Ηράκλειο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναικό και τον Άρη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 /2 στο κλειστό \”Δυο Αοράκια\” στις 19:45.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χτες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμόδιων φορέων αποφασίστηκε ότι: οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό στις 16:45 και θα κλείσουν στις 19:15 και μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ώρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο πέρα απο την επίδειξη του εισιτηρίου είναι και αυτή της αστυνομικής ταυτότητας ενώ δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους φοράνε διακριτικά ομάδων.

Επίσης κάθε φίλαθλος επιβάλλεται να κάθεται στη θέση που προβλέπεται απο το αριθμημένο εισιτήριο του, ενώ όσοι έχουν διορθωμένο εισιτήριο θα πρέπει να περάσουν απο το αστυνομικό μέγαρο να το σφραγίσουν.

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναικός δεν δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως φάνηκε και στα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και ΚΑΟΔ, με τους \”πράσινους\” να φαίνεται πως έχουν πρόβλημα στην επίθεση.

Επίσης πρόβλημα για τον Αργύρη Πεδουλάκη προέκυψε την τελευταία στιγμή στην χτεσινή προπόνηση, με τον Τζειμς Γκιστ που υπέστη τράβηγμα και είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι, αν και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή στο Ηράκλειο.

Από την άλλη ο Άρης δεν σκοπεύει να παραδοθεί αμαχητί έστω και αν ο Παναθηναικός θεωρείται φαβορί, με τους Νίκο Γκίκα και Ζήση Σαρικόπουλο να τίθενται τελικά στη διάθεση του Μίλαν Μίνιτς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι Τανατζής, Καρακατσούνης και Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook