Καλεσμένη της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται», δώδεκα χρόνια μετά από τη θρυλική συμμετοχή της στο «Fame Story», δήλωσε ότι μετανιώνει για κάποια πράγματα που τότε είχε πει πάνω στα νεύρα της για την συμπαίκτριά της.

«Είχα βγει εκτός εαυτού όταν μιλούσα με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Όταν είπα ότι η Φωτεινή δεν υπάρχει σαν άνθρωπος ήταν άκυρο. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που είχαμε πάει να κάνουμε γυμναστική, ανοίγω την ντουλάπα μου και βλέπω ανακατεμένα τα ρούχα μου, έψαχνα να βρω ένα συγκεκριμένο μπλουζάκι και δεν το έβρισκα. Τέλος πάντων κατεβαίνω κάτω και πάω στο μάθημα και βλέπω τη Φωτεινή να φοράει τη μπλούζα μου. Σκέφτομαι εγώ, ίδια με τη δικιά μου είναι. Πάω μετά ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά τη δική μου. Μετά τη ρώτησα και μου είπε δεν ήξερα κλπ. Οπότε είχε γίνει κι αυτό και είχα βγει εκτός εαυτού σε εκείνη τη συζήτηση με τον Μικρούτσικο. Το δεν υπάρχει σαν άνθρωπος δεν το εννοούσα σε καμία περίπτωση, είχα βγει από τα ρούχα μου και το είπα».

Η τραγουδίστρια ζει στα Τρίκαλα με τον σύντροφό της και τον γιο τους ενώ κάνει συναυλίες. Μίλησε για τον θυμό και τη συμπεριφορά της στο παιχνίδι που είχε προκαλέσει αντιδράσεις ενώ δεν μετανιώνει που συμμετείχε γιατί όπως εξηγεί έμαθε πράγματα. Μετά από τόσα χρόνια κοιτάζοντας πίσω πιστεύει ότι «πλήρωσε» τον αυθορμητισμό της. «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Όλα αυτά μου βγήκαν σε καλό. Προφανώς υπήρχε λόγος που πήγα. Έπρεπε να πάω και έπρεπε να γίνουν όλα αυτά».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook