Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χανίων διοργανώνει εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό την στήριξη του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χανίων. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν αρκετοί καλλιτέχνες κρητικής μουσικής οι οποίοι προσφέρονται να παίξουν αφιλοκερδώς.

Η κρητική αυτή βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/2/14 στην κοσμική ταβέρνα Ιπποκορώνιον, στο Νίππος Αποκορώνου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Χανίων προκειμένου να καλύψουν κάποιες από τις μεγάλες ανάγκες του σχολείου και κατ' επέκταση των παιδιών που χρειάζονται την βοήθεια όλων μας.

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων ιδρύθηκε το 1983 και δέχεται μαθητές ηλικίας 7-16 ετών με σύνδρομο down και με παιδιά που παρουσιάζουν νοητική υστέρηση, με συνοδές ιδιαιτερότητες στην ομιλία και συμπεριφορά.

Σκοπός του σχολείου είναι να συμβάλλει στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων των μαθητών του, στην καλλιέργεια δεξιοτήτων, στην κατάκτηση σχολικών γνώσεων, στην καθοδήγηση για αυτόνομη διαβίωση και κοινωνική ανάπτυξη, μέσα από μια δέσμη προγραμμάτων.

Ώρα έναρξης: 19:00
Τιμή εισόδου: 12¤ με πλήρες μενού.