Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για το μεγάλο τελικό του κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού και στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τις δύο ιστορικές ομάδες στο Ηράκλειο τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη προσπάθεια που θα διεξαχθεί με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου της Αλικαρνασσού.

Ο κ Κουράκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Τελικός αποτελεί ένα μεγάλο Αθλητικό γεγονός που φιλοξενείται στο Ηράκλειο και συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην προβολή του δημοφιλούς αθλήματος που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες .Η Κρήτη και το Ηράκλειο θα δώσει το παρών στο γήπεδο είπε ο Δήμαρχος.

Παράλληλα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τίμησε το Δήμαρχο Ηρακλείου κ Κουράκη για την προσφορά του στον Αθλητισμό και για τη φιλοξενία του τελικού με την τιμητική πλακέτα να του παραδίδει οκ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης, γενικός γραμματέας ΕΟΚ .(φωτό)

Ο Αριστείδης Γολέμης, αντιπρόεδρος ΕΟΚ, ευχαρίστησε το Ηράκλειο για τη φιλοξενία «είμαστε είπε σε έναν υπέροχο τόπο, σε μια καταπληκτική πόλη και σε ένα μοναδικό γήπεδο, το ωραιότερο που έχουμε στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook