Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα μια ομάδα που έμπρακτα θα σταθεί στο πλευρό των σεισμοπαθών της Κεφαλλονιάς.

Οι «πράσινοι» θα συγκεντρώσουν τρόφιμα ώστε να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους στο δράμα των κατοίκων της Κεφαλλονιάς.

Στο παιχνίδι με τον  ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο θα υπάρχει σημείο, όπου ο κόσμος θα μπορεί να αφήνει τρόφιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, το Παναθηναϊκό Κίνημα και η Θύρα 13 στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζομένων κατοίκων της Κεφαλλονιάς. Ως ελάχιστη έμπρακτη συμπαράσταση καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ενεργά στην Παναθηναϊκή πρωτοβουλία για συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και νερού.

Είναι μια πρωτοβουλία που θα ενισχύσει τη δεδομένη στιγμή τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και γίνεται στα πλαίσια της ιδέας του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, καλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, τους προπονητές και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, να μαζέψουν κάποια από τα ακόλουθα είδη: μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, τρόφιμα σε κονσέρβες,γάλα μακράς διαρκείας ,ζάχαρη, φρυγανιές, λάδι ,χαρτικά και νερό .

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία και είμαστε βέβαιοι ότι για ακόμα μια φορά θα αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοβουλία και θα σταθεί δίπλα στου συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

Σημεία συγκέντρωσης:

-Γραφεία Παναθηναϊκού Α.Ο (Κόνιαρη 45, 3ος, 2106444401/2)

-Γραφεία Παναθηναϊκού Κινήματος (Κόνιαρη 45, 6ο, 210 6400333)

-Κεντρικός Σύνδεσμος Θ.13 (Λ. Αλεξάνδρας 115, 210 6436757) & στους κατά τόπους συνδέσμους

-Στα γραφεία του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (2106826659)

Στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/2):

- Γήπεδο Απ. Νικολαΐδης στις θύρες 7 και 13 (16:30- 19:30) στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ».