Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Ντοκάκη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Χανίων με τον Μινώταυρο εξέδωσε ο Ίκαρος Μουρνιών.

Αναλυτικά:

«Σήμερα, γίναμε όλοι σοφότεροι. Ο διαιτητής Ντοκάκης, όπως μόνο αυτός ξέρει, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ενός ερασιτεχνικού αγώνα, ο οποίος όμως σήμαινε πολλά για την ομάδα μας. Με αλλεπάλληλες σφαγιαστικές αποφάσεις, κατόρθωσε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται), να στείλει το ματς στην παράταση.

Από την αρχή φαινόταν τι θα παρακολουθήσουμε, όμως θα σταθούμε σε δυο πράγματα (θα μας πάρει η νύχτα αν ψάξουμε μία-μία τις φάσεις). Φάση πρώτη. Φάουλ το οποίο δεν σφυρίζεται και ο Μινώταυρος πετυχαίνει το 3-2 στο 85 λεπτό! Φάση δεύτερη και σημαντικότερη.  Στο 5+ λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα μας δέχεται το γκολ και ενώ ο κύριος Ντοκάκης έχει δώσει τέσσερα λεπτά καθυστέρηση. Και σαν να μην έφτανε αυτό αποβάλει και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας με 2η κίτρινη διότι όπως μας είπε του έπιασε το χέρι του να δει πόση ώρα  καθυστέρηση έχει κρατήσει, ο οποίος δεν απάντησε ποτέ συγκεκριμένα  σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις των ποδοσφαιριστών στο «πόση ώρα έχει ακόμα ρέφερι» αλλά λέγοντας «καθυστερήσεις παίζουμε, καθυστερήσεις παίζουμε»!!!

Με τη σέντρα η κανονική διάρκεια έληξε.

Δεν αλλάζει κάτι, ό,τι κι αν έγινε. Το μόνο που ζητάμε είναι ο σεβασμός. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έκαναν και καλή συνέχεια στον Μινώταυρο και ιδιαίτερα στον φίλο και πρώην προπονητή της ομάδας  Γιάννη Μαρκάκη να εκπληρώσει τους στόχους του!!!».

Flashnews.gr


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook