Με το σταγονόμετρο γίνεται η απευθείας μετάδοση των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων από τη Δημόσια Τηλεόραση, όπως επισημαίνει αναγνώστης του Flashnews.gr σε μήνυμά του.

Οι ώρες του ζωντανού προγράμματος μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αντίθετα η παρουσίαση της πλειοψηφίας των αθλημάτων των χειμερινών ολυμπιακών είναι σε μαγνητοσκόπηση και σε ώρες για… κουκουβάγιες αφού η προβολή γίνεται σε μεταμεσονύχτιες ώρες όπως για παράδειγμα 3:00 και 4:00 τα ξημερώματα.

Στο μήνυμα που έστειλε στο Flashnews.gr αναγνώστης διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι η δημόσια τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται στι απαιτήσεις.

Παραθέτουμε το μήνυμα:

\”Θα ήθελα να αναδείξετε το θέμα του αποκλεισμού κάλυψης προς του Έλληνες πολίτες από την Δημόσια Τηλεόραση των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων. Ενώ καθημερινά θα έπρεπε να βλέπουμε τουλάχιστον 5 ώρες LIVE πρόγραμμα η ΔΤ το μόνο που προσφέρει στους Έλληνες είναι σταγονόμετρα προγραμμάτων ανασκοπήσεων. Θα ήταν απαράδεκτο εσείς και τα υπόλοιπα ΜΜΕ να μην βγείτε μπροστά στο θέμα αυτό και πριν να είναι αργά. Οι Έλληνες που ξεκινήσαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες έχουμε καταντήσει να μην μπορούμε ούτε να τους παρακολουθήσουμε\”

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook