Στις 15 Ιανουαρίου 2012 η Θύελλα Καλαθενών είχε βγάλει ανακοίνωση με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Κυριάκο Ντοκάκη (δείτε ΕΔΩ) και δύο χρόνια μετά «χτυπάει» ξανά, με αφορμή την ανακοίνωση του Ικάρου Μουρνιών .

Η κισσαμίτικη ομάδα σε μια πρωτόγνωρη κίνηση δηλώνει μέσω της νέας ανακοίνωσης -στην οποία μέσα παραπέμπει και στο σχετικό λινκ του Flashnews.gr για όσα υποστηρίζει ο Ίκαρος-  για τον Χανιώτη ρέφερι ότι αισθάνεται δικαιωμένη που και τότε είχε καταφερθεί εναντίον του, επισημαίνοντας ότι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές και κανείς άλλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ίκαρος Μουρνιών κατά του διαιτητή (;;;) Ντοκάκη (https://flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=163392&cid=321)και παρά το γεγονός ότι λυπόμαστε που ένας ημιτελικός κυπέλλου δεν είχε πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές αλλά την πολύ κακή διαιτησία του συγκεκριμένου διαιτητή, αισθανόμαστε δικαίωση για την προ διετίας ανακοίνωσή μας στην οποία αναφέραμε ότι τα σφάλματα του δεν ήταν ανθρώπινα και τον είχαμε αποκαλέσει τότε δολοφόνο του ποδοσφαίρου, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του. Κάτι το οποίο δεν εισακούστηκε με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος να απασχολήσει για ακόμα μία φορά (όχι η μοναδική) με την πολύ κακή διαιτησία του. Η Θύελλα δεν συνηθίζει να ασχολείται με την διαιτησία και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι η μοναδική που εξέδωσε κατά κάποιου διαιτητή αισθάνεται δικαιωμένη για την απόφαση της να διαμαρτυρηθεί τότε δημόσια εναντίον του. Ευτυχώς σπάνιες είναι στο χανιώτικο ποδόσφαιρο οι περιπτώσεις τόσο κακών διαιτητών και ευχόμαστε να ήταν η τελευταία φορά που κλέβουν την παράσταση οι λάθος αποφάσεις κάποιου και όχι τα παιδιά που αγωνίζονται… Η Θύελλα θα βρίσκεται απέναντι σε όποιον δεν σέβεται τον κόπο των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και σωματείων και σε όποιον θεωρεί ότι ζημιώνει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο με την συμπεριφορά του και τις αποφάσεις του… Επιτέλους ας παίξουν μπάλα οι ποδοσφαιριστές και όχι η διαιτησία και οι τρίτοι…

Εκ του Δ.Σ.» 

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook