Μια… τρελη φάρσα από την αμερικανική, σατιρική ιστοσελίδα «Daily Currant»

Μπορεί οι Ρώσοι να είχαν ετοιμάσει εντυπωσιακά εφέ για την Τελετή Έναρξης των 22ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίασαν καθώς ένας από τους πέντε ολυμπιακούς κύκλους, που έμοιαζαν με τεράστιες νιφάδες χιονιού, δεν άνοιξε.

Πληροφορίες από τη Ρωσία έκαναν λόγο για έναν εκνευρισμένο και καθόλου ενθουσιασμένο Βλαντιμίρ Πούτιν και για αυτό τον λόγο προκαλεί σοκ η είδηση ότι ο άντρας που ήταν υπεύθυνος για τους κύκλους βρέθηκε σήμερα νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Σότσι, ο τεχνικός Boris Avdeyev βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, με πολλές μαχαιριές στο σώμα του.

Όμως ακόμη πιο απίστευτες είναι οι δηλώσεις που έκαναν αξιωματούχοι της ρωσικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, φέρονται να δήλωσαν ότι παρά τις μαχαιριές και τις μελανιές, ο θάνατός του Avdeyev μπορεί να μην οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια αλλά να είναι ένα απλό… δυστύχημα!

«Μπορεί να έπεσε σε μαχαίρια και να σκοτώθηκε», φέρεται να δήλωσε υπεύθυνος της Αστυνομίας.

Αν η παραπάνω είδηση σας φαίνεται λίγο παράξενη ή ακραία, τότε πρέπει να μάθετε ότι πρόκειται απλά για μία φάρσα που αποφάσισε να κάνει σήμερα η αμερικανική, σατιρική ιστοσελίδα «Daily Currant» και η οποία έχει καταφέρει να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες μόνο ώρες…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook