Με εντατικούς ρυθμούς και με επίκεντρο την διάσταση που επιδιώκει να δοθεί στην εικόνα των Χανίων με αφορμή τα κρουαζιερόπλοια συνεχίζονται από τη Δημοτική Αστυνομία οι έλεγχοι για το παραεμπόριο.

Η συντονισμένη προσπάθεια έχει επικεντρωθεί στην Παλιά Πόλη των Χανίων ενώ και κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα γίνουν έλεγχοι ανδρών της Δημοτικής Αστυνομίας χωρίς τη στολή τους.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο κ. Γιάννης Καραντωνάκης Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας \”σε αυτόν τον τομέα στα Χανιά έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα και τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας δυστυχώς είναι περιορισμένα.\”

Έχουμε μόνο ένα περιπολικό για όλο τον Καλλικρατικό δήμο Χανίων ενώ το δεύτερο μπήκε ήδη σήμερα στο συνεργείο για επισκευή\”.

Από το Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τις 30 Απριλίου του 2011η Υπηρεσία προέβη σε 92 κατασχέσεις εμπορευμάτων από παράνομους μικροπωλητές που δρούσαν στην πόλη των Χανίων και τα προϊόντα του περιμένουν την ¨οικεία απόφαση του κ. Σκουλάκη για να καταστραφούν\” τόνισε ο κ. Καραντωνάκης.

Μετά την προχθεσινή σύσκεψη υπό τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Λαμπρινό οι έλεγχοι εντατικοποιήθηκαν περαιτέρω \”αν και η Υπηρεσία στα Χανιά έχει κατορθώσει να περιορίσει αισθητά το πρόβλημα\”.

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα τέλος μεικτό συνεργείο θα πραγματοποιήσει ελέγχους στην Παλιά Πόλη των Χανίων

 

Flashnews.gr/Γ. Ουντράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook