Και η ΑΕΚ στο πλευρό των σεισμοπαθών της Κεφαλλονιάς με συλλογή τροφίμων.

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ κάλεσε των κόσμο της να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και να βοηθήσει ενεργά τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς μαζεύοντας τρόφιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ αναλογιζόμενη τον κοινωνικό της ρόλο και το γεγονός ότι το μέγεθος της ξεπερνά κατά πολύ τα στενά όρια του αθλητισμού, στέκεται στο πλάι των πληγέντων του μεγάλου σεισμού της Κεφαλονιάς.

Με απόφαση του προέδρου της ΑΕΚ, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, ο σύλλογος θα αποστείλει βοήθεια στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες στιγμές, ως ελάχιστο δείγμα στήριξης σε αυτούς.

Στο πλαίσιο αυτό από την Τρίτη 11/02 μέχρι και την Παρασκευή 21/02 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δεκελείας 138-140, 09:00-17:00) θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, γάλα μακράς διαρκείας) και νερά (σε εμφιαλωμένες συσκευασίες) για να αποσταλούν εν συνεχεία στη Κεφαλονιά.

Ο κόσμος της ΑΕΚ για ακόμη μια φορά θα δείξει την διαφορετικότητα του και ο σύλλογος ότι πάντα στέκεται στο πλάι αυτών που χρειάζονται τη βοήθεια μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook