Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Βαλάντης Κοζορώνης θεωρεί ότι το ντέρμπι του Ηρακλείου θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή.

Ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» παραχώρησε συνέντευξη στο ergotelis.gr και μεταξύ άλλων μίλησε για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον ΟΦΗ τη Δευτέρα 17/2 στο Παγκρήτιο στάδιο, για την πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, την προσωπική του απόδοση και τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλάντης Κοζορώνης στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη:

Για την προσωπική του απόδοση: «Η αλήθεια είναι ότι ένας παίκτης είναι ευτυχισμένος όταν βοηθάει την ομάδα του να κερδίσει. Αυτό που με απασχολεί είναι η ομάδα μου, ο Εργοτέλης.

Αγωνίζομαι με πάθος και σε κάθε παιχνίδι τα δίνω όλα.

Με αυτόν τον τρόπο θα ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας και θα τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την αγάπη που μας δείχνουν».

Για την πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα: «Είμαι σίγουρος για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ομάδα μας.

Με το ποδόσφαιρο που έχουμε αποδώσει θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, ωστόσο σταθήκαμε άτυχοι σε αρκετά παιχνίδια.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κοιτάζουμε το παρόν και το μέλλον. Έχουμε πετύχει ένα καλό σερί με τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να το συνεχίσουμε».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο: «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που έχουν δείξει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα.

Είναι ένας αγώνας γιορτή για την Κρήτη και το Ηράκλειο και εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να απολαύσουν το παιχνίδι οι φίλαθλοι των δύο ομάδων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και αυτοί που θα το δουν στην τηλεόραση».

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη, η οποία προήλθε μέσα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια κόντρα σε μια ομάδα που βρισκόταν σε δύσκολη θέση και ήθελε μόνο τους τρεις βαθμούς.

Εκτός από τα πρώτα λεπτά του αγώνα που ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά, ελέγξαμε τον ρυθμό, βγάλαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα γκολ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook