Η τηλεκριτική της είναι τις περισσότερες φορές αυστηρή, αλλά ουσιώδης. Ο λόγος για την Νανά Παλαιτσάκη, η οποία, μέσα από τη στήλη της σε γνωστό site, αυτή τη φορά τα «έβαλε» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χαρακτηρίζοντάς της ως… λεξοπλάστρια.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η ξανθιά αγαπημένη Παναγιά του Alpha ξαναβάφτισε τις μέρες. Ξαπλωμένη στο κρεβατάκι μου, αγκαλιά με τον γάτο, παρακολουθούσα με κομμένη την ανάσα, το Κουίζ της εκπομπής που αφορούσε, την Σοφία Αλιμπέρτη.

Το τηλεοπτικό κοινό (πόσο επιστημονικά γράφω) έπρεπε , βλέποντας μια παλαιά φωτό της Σοφίας Αλιμπέρτη , να μαντέψει «ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ» για να κερδίσει ας πούμε μασαζοκουβέρτα. Η Κωνσταντίνα, με φιλανθρωπική διάθεση , προσπαθεί να βοηθήσει την τηλεθεάτρια. “Η κυρία που βλέπετε στην φωτογραφία έκανε ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΗ εκπομπή” Σαββατοκύριακη εκπομπή!!!!! Το βρήκα εξαιρετικό. Είναι πολύ γνωστό ότι υπάρχει η Δευτερική εκπομπή, η Τριτηρική εκπομπή, η Τεταρτική εκπομπή η Πεμπτική και η Παρασκευική εκπομπή, που προετοιμάζουν όλες την Σαββατοκύριακη.

Αφού βελτίωσα τα Ελληνικά μου, με βρήκε η δεύτερη ρουκέτα από την αγαπημένη ξανθιά Παναγιά , η οποία είναι γλυκύτατη στην παρουσίαση να ΞΑΝΑΒΟΗΘΑΕΙ , (ήμαρτον) την τηλεθεάτρια που ΔΕΝ αναγνώριζε την Σοφία Αλιμπέρτη» και συμπληρώνει

«Ρωτάει η φωνή της τηλεθεάτριας “Έχει παιδιά ….;;;” Απαντάει η Κωσταντίνα «Έχει αλλά έχω την εντύπωση ότι μεγάλωσαν »!!!!!

Απίστευτο αναγνώστες, αναγνώστριες, κορίτσια, αγόρια και αγοροκόριτσα. Τι να κάνω; Μήπως να τηλεφωνήσω στην Ζήνα Κουτσελίνη; Έχω μείνει στο ότι είναι υπεύθυνη ψυχαγωγικού του Alpha. Νομίζω ότι μετά το «Αίγιο Πέλαγος» που είχε φύγει από το Στόμα της Φαίη Σκορδά, η οποία, εξαιτίας της μεγάλης παραμονής της στην Ιταλία για σπουδές με τον Εκο καθηγητή , είχε ξεχάσει τα ονόματα των ελληνικών θαλασσών , η δεύτερη μαθήτρια της θα ξεπεράσει σε επιτυχίες την Φαίη , με την διαπίστωση ότι ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ».

peoplegreece.com