Μετά από έρευνα στις απόψεις των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο, καθώς και της «κοινότητας» του διαδικτύου, παρουσιάζουμε τις «Top Ten», πόλεις του κόσμου με τις ομορφότερες γυναίκες.

Κάθε πόλη στη λίστα αυτή, θα σας κάνει να θέλετε να την επισκεφτείτε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Καθοριστικοί παράγοντες για τη βαθμολογία των πόλεων που λήφθηκαν υπόψιν:

1)Ποιότητα ομορφιάς των γυναικών (αντικειμενική μέσα από το δείγμα),

2)Ποσοστό των γυναικών σε σχέση με τους άντρες στην περιοχή

3)Ευκολία προσέγγισης των γυναικών.

Από το δέκα έως την κορυφή, το ένα, σας παρουσιάζουμε τις δέκα πόλεις με τις ομορφότερες γυναίκες:

10) Άμστερνταμ – Ολλανδία

Φυσικά και το Άμστερνταμ θα ήταν στη λίστα. Σε αυτή την πόλη οι γυναίκες ανεβαίνουν καβάλα στα ποδήλατα τους με καυτά σορτσάκια και φορέματα. Οι γυναίκες στην Ολλανδία είναι καταπληκτικές με πολλούς τρόπους, πρώτα από όλα είναι trendy (με την καλή έννοια) εξαιρετικά όμορφες στην πλειοψηφία τους, καθώς και διασκεδαστικές, βασικά τα πάντα στην Ολλανδία είναι διασκέδαστικά. Είναι το είδος των κοριτσιών που απλά θέλετε να τις έχετε για μόνιμες συντρόφους.

9) Τέλ Αβίβ – Ισραήλ

Το Ισραήλ έχει μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Λίγο τα πράσινα μάτια που είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, λίγο τα καστανά μαλλιά, δε θέλει και πολύ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες άνω των 18 ετών οφείλουν να πάνε στο στρατό, υποχρεωτικά, και αυτό φυσικά σημαίνει πως εάν σκοπεύετε να πλησιάσετε ένα ισραηλινό κορίτσι, πρέπει να το ξανασκεφτείτε γιατί εκεί κάτω έχουν ούζι και καλάζνικοφ και δεν αστειεύονται…

8) Μόντρεαλ – Καναδάς

Η εξαιρετική γεύση της Γαλλίας, αλλά με την…. καταπράσινη θέση του Καναδά στον παγκόσμιο χάρτη, κάνουν το Μόντρεαλ να είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου , σε ποιότητα ζωής, και γεμάτο με όμορφες γυναίκες. Ένα από τα καλύτερα σημεία που αξίζει να αναφερθούν, είναι ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες μιλούν και Γαλλικά, δηλαδή τη γλώσσα της αγάπης και του έρωτα.

7) Καράκας – Βενεζουέλα

Το Καράκας είναι η πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Για την ιστορία, η Βενεζουέλα είναι η χώρα με τους περισσότερους τίτλους Μις Υφήλιος στα καλλιστεία από κάθε άλλο έθνος, ως εκ τούτου μπορείτε να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Κάποιος είπε ότι οι γυναίκες του Καράκας είναι τόσο όμορφες που κάνουν τις γυναίκες στην Βραζιλίας άσχημες. Επίσης είναι εξαιρετικά εύκολο να τους μιλήσετε στο άσχετο και να περάσετε μαζί τους, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με κάθε είδους δραστηριότητες που μπορείτε να φανταστείτε.. ..

6) Μόσχα – Ρωσία

Μία βόλτα στο μετρό της Μόσχας και θα δείτε περισσότερες όμορφες γυναίκες από ότι θα βλέπατε σε έναν ολόκληρο χρόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο το ύψος, αλλά επίσης τα ξανθά μαλλιά, και τα μπλε μάτια των γυναικών που κάνουν τη Μόσχα εμπειρία ζωής. Εκπληκτικό επίσης είναι και το επίπεδο φιλικότητας που θα συναντήσετε, έχουν και μία μικρούλα προτίμηση στους Μεσογειακούς τύπους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε…

5)Καλιφόρνια – Λός Άντζελες ΗΠΑ

Δε μπορούν να ειπωθούν και πολλά για τα κορίτσια από το LA, στην πραγματικότητα όταν τις δείτε, θα έχετε έλλειψη λέξεων. Οι γυναίκες του Λος Άντζελες είναι σε άλλο επίπεδο, σε αντίθεση με τις περισσότερες που έχετε συναντήσει. Όλες οι γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μαζευτεί σαν σμήνος σε αυτή τη Μέκκα, δροσερές έρχονται για να ζήσουν, να εργαστούν, και να προσπαθήσουν να «βάλουν τη ζωή τους σε μία αταξία».

4) Βάρνα – Βουλγαρία

Η Βουλγαρία είναι μια χώρα με πολλά παράθυρα στη νομοθεσία σχετικά με τα ναρκωτικά, έχει φτηνή βότκα και πάμφθηνες μπύρες. Οι γυναίκες αλλά και οι άντρες στη Βουλγαρία τρέφουν μία μεγάλη αγάπη για το σώμα τους. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της Βουλγαρίας όμως είναι η γοητεία και η ομορφιά που θα βρείτε σε αυτές τις εντυπωσιακές γυναίκες. Και το καλύτερο: Έχουν μία μεγάλη αδυναμία στους Έλληνες, οπότε οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας και πάρτε την ανηφόρα που οδηγεί στη Βάρνα.

3) Μπουένος Άιρες – Αργεντινή

Η πόλη διαθέτει ένα τεράστιο πλούτο όμορφων γυναικών σε μια κλίμακα αναλογίας αντρών γυναικών που δε θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο. Οι γυναίκες του Μπουένος Άιρες είναι πανέμορφες, και φυσικά έχουν καταπληκτικό σώμα. Σχεδόν κάθε γυναίκα στο Μπουένος Άιρες είναι ένα μοντέλο που περιμένει να ανακαλυφθεί….. από εσάς φυσικά! Τα πάρτι στα κλάμπ είναι θρυλικά και οι γυναίκες όμορφες, προσιτές, και διασκεδαστικές. Viva!

2) Κοπεγχάγη – Δανία

Στη Κοπεγχάγη θα βρείτε τις πιο προσιτές γυναίκες, σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης, αυτές οι γυναίκες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά από τις περισσότερες άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Ο ρυθμός της ζωής εδώ είναι αργός και οι γυναίκες ικανές να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων για να ξεφύγουν από το ψύχος που επικρατεί. Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι και πάρτε απαραίτητα το πιο ζεστό μπουφάν σας, θα το χρειαστείτε

1) Στοκχόλμη – Σουηδία

Κάθε γυναίκα στη Στοκχόλμη είναι εκπληκτικά όμορφη. Μια βόλτα στο μανάβικο, και το κορίτσι πίσω από τον πάγκο εύκολα θα μπορούσε να είναι ένα αμερικανικό μοντέλο ή κουνελάκι του Playboy. Επίσης, αυτές οι γυναίκες ξέρουν να περνούν καλά. Οι γυναίκες εδώ είναι επίσης εξαιρετικά μορφωμένες και φιλικές. Όλες μιλάνε αγγλικά με τέλεια προφορά και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο επικοινωνίας.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook