Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του τριγώνου της Σκρά στη Δράμα, όταν ένας νέος 30 χρόνων, πιθανότατα με ψυχολογικά προβλήματα έβαλε φωτιά στο μπαλκόνι του διαμερίσματος πολυκατοικίας όπου κατοικεί και προς στιγμήν φάνηκε ότι ήθελε να πέσει από τον τρίτο όροφο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, την Κυριακή φέρεται να μαχαίρωσε κάτοικο του Ξηροποτάμου.

Στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα του και αρνείτο να παραδοθεί. Περιπολικά και τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, καθώς και άνδρες των δύο σωμάτων προσπάθησαν επί ώρες να τον μεταπείσουν, ενώ η πυροσβεστική χρησιμοποίησε τα ειδικά στρώματα σε περίπτωση πτώσης του νεαρού. Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και η μόνη λύση όπως απεδείχθη ήταν η επέμβαση στο σπίτι του νέου.

Οι άνδρες της αστυνομίας πέρασαν μέσα από το διπλανό διαμέρισμα , που ανήκει στους γονείς του, στο μπαλκόνι και αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα μπήκαν μέσα και απομάκρυναν τον 30χρονο ο οποίος λόγω των αναθυμιάσεων από τη φωτιά ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Τέλος, συνοδεία περιπολικού μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Δράμας.

Πηγή: dramini.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook