Είδε κι απόειδε ο Γούντι Άλεν και πέρασε στην αντεπίθεση χτυπώντας ανελέητα τη Μία Φάροου ώστε να αποτινάξει από πάνω του την ρετσινιά ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τη θετή του κόρη

Με επιστολή του στην ιστοσελίδα \”New York Times\” ο Γούντι Άλεν επιχειρεί να αποδείξει την αθωότητά του αλλά και να καταρρίψει τις κατηγορίες της Μίας Φάροου.

\”Ήμασταν μπλεγμένοι σε έναν τρομερά οξύ χωρισμό, με μεγάλη εχθρότητα μεταξύ μας και μια δίκη επιμέλειας που σταδιακά γινόταν όλο και πιο έντονη\”, είπε ο Άλεν, θέτοντας ως θεμέλιο την ύπαρξη εχθρότητας και από τις δύο πλευρές. Και συνέχισε:

\”Με μισή ντουζίνα ανθρώπους παρόντες, όταν ήμουν στα ευτυχισμένα πρώτα στάδια μιας χαρούμενης νέας σχέσης με τη γυναίκα που θα παντρευόμουν -το ότι θα επέλεγα αυτή τη στιγμή για να ξεκινήσω μια καριέρα παιδεραστή, θα έπρεπε να φανεί απίθανο ακόμη και στο μυαλό του πιο σκεπτικιστή\”.

\”Ακόμη και ο χώρος που η κατασκευασμένη κακοποίηση έλαβε χώρα ήταν μια κακή αλλά ενδιαφέρουσα επιλογή. Η Μία διάλεξε τη σοφίτα στο εξοχικό σπίτι, ένα μέρος που θα έπρεπε να έχει συνειδητοποιήσει πως δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί είναι ένα μικροσκοπικό, στενό, κλειστό σημείο, όπου κανείς δεν μπορεί σχεδόν να σταθεί όρθιος και εγώ είμαι υπερβολικά κλειστοφοβικός\”.

Στη συνέχεια αναφέρεται στις εξετάσεις του υποτιθέμενου θύματος οι οποίες έδειξαν ότι η Ντίλαν δεν είχε κακοποιηθεί, καθώς και στο τεστ που έκανε με ανιχνευτή ψεύδους.

\”Μολοταύτα, η Μία επέμεινε ότι είχα κακοποιήσει την Ντίλαν και την πήγε αμέσως σε ένα γιατρό για να την εξετάσει. Ο γιατρός είπε ότι η Ντίλαν δεν είχε κακοποιηθεί. Δέχθηκα πρόθυμα να περάσω το τεστ του ανιχνευτή ψεύδους και φυσικά το πέρασα γιατί δεν είχα τίποτα να κρύψω. Ζήτησα και από τη Μία να εξεταστεί αλλά δεν το έκανε\”.

Η υπόθεση εξετάστηκε και από ομάδα ειδικών επιστημόνων του Πανεπιστημίου Γέιλ, που αποφάνθηκαν υπέρ του Γούντι Αλεν.

\”Την περασμένη εβδομάδα μια γυναίκα με το όνομα Στέισι Νέλκιν, με την οποία έβγαινα πολλά χρόνια πριν, δήλωσε στον Τύπο πως όταν εγώ και η Μία βρισκόμασταν στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών πριν από 21 χρόνια, η Μία τής ζήτησε να καταθέσει πως ήταν ανήλικη όταν έβγαινα μαζί της, παρά το γεγονός πως ήταν ψέματα. Η Στέισι αρνήθηκε\”.

Σε άλλο σημείο της επιστολής του ο Γούντι Αλεν αναφέρεται στο βιολογικό του παιδί με τη Φάροου, Ρόναν.

\”Είναι δικός μου γιος ή όπως υποστηρίζει η Μία του Φρανκ Σινάτρα; Ακόμη κι αν δεν είναι παιδί του Φρανκ, η πιθανότητα που αυτή βάζει στο τραπέζι, είναι μια ένδειξη πως είχε σχέσεις μαζί του μέσα στα χρόνια. Για να μην αναφέρω όλα τα χρήματα που πλήρωσα για διατροφή. Εδινα διατροφή στο παιδί του Φρανκ; Ξανά, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στην ακεραιότητα και την ειλικρίνεια ενός ανθρώπου που οργανώνει τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook