Συνεχίζει τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Το Σάββατο παρέδωσε την πρώτη παρτίδα ως ένδειξη έμπρακτης ταξικής αλληλεγγύης. Η συκέντρωση των ειδών θα γίνεται μέχρι και την Παρασκευή.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης προς όλους:

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις Λαϊκές Επιτροπές να οργανώσουν συγκέντρωση τροφίμων (που δεν χρειάζονται ψυγείο), γιατί είναι επείγουσα ανάγκη για το λαό της Κεφαλονιάς που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Να απευθυνθούν πλατιά στο λαό για να εκφραστεί στην πράξη η αλληλεγγύη. Ο κάθε κλάδος, ο κάθε χώρος δουλειάς να πάρει την ευθύνη ώστε να συγκεντρωθούν τα είδη πρώτης ανάγκης, άμεσα.

Καλεί τους εργαζόμενους να απευθυνθούν στα συνδικάτα τους και να συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθεια αυτή.

Στα Χανιά η προσπάθεια αυτή έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 7 Φλεβάρη με μεγάλη επιτυχία και θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή 14 Φλεβάρη.

Η συγκέντρωση των ειδών αυτών γίνεται κάθε απόγευμα 5- 8 και Παρασκευή πρωί 10- 1, στα γραφεία των σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Τροφίμων- Ποτών, στον 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Χανίων.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6944111980, 6984411419

Τα υλικά που έχει ανάγκη ο λαός της Κεφαλονιάς είναι τα παρακάτω:

1η Κατηγορία: Οινόπνευμα λευκό, πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, πάνες για παιδιά, υποσέντονα μιας χρήσης, χαρτί υγείας, χλωρίνες, γάζες άκοπες, φυσιολογικούς ορούς 1.000 ml, Betadin solution, Betadin scrable και γάντια μιας χρήσης μέγεθος small.

2η Κατηγορία – Τρόφιμα: Γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, Άνθος Αραβοσίτου βανίλια, κομπόστες, ζάχαρη και ντοματοπολτός.
Διάφορα: Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και ράντζα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook