Ραγδαίες εξελίξεις στο δήμο Ηρακλείου λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Λαμπρινού.

Η κίνηση των τριών ήδη άλλαξε τα δεδομένα για τη Λότζια καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr, ο δήμαρχος Ηρακλείου ετοιμάζεται για…ηρωική έξοδο, ενώ ανοίγει το δρόμο για το Ευρωκοινοβούλιο.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υποψηφιότητα του Λαμπρινού και την διαφαινόμενη αλλαγή του τρόπου εκλογής ευρωβουλευτών, άλλαξε άρδην το προεκλογικό κλίμα.

Εφόσον, ο Γ. Κουράκης αποχωρήσει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ετοιμάζεται να φορέσει το κουστούμι του υποψήφιου δημάρχου και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μάλιστα σύμφωνα με πηγές του Flashnews.gr από το πρωί έχουν ξεκινήσει οι επαφές με μέλη της ομάδας Κουράκη, αφού στόχος είναι να διατηρηθεί ο ίδιος ο κορμός στο ψηφοδέλτιο Κεγκέρογλου εφόσον δει ο τελευταίος πως οι συνθήκες τον βοηθούν για να διεκδικήσει τη Λοτζια.

Η εξέλιξη αυτή πάντως δε φαίνεται να ικανοποιεί πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας Κουράκη, που ήταν έτοιμα να μπουν μπροστά στην μετά Κουράκη εποχή στο δήμο Ηρακλείου.

Σε κάθε περίπτωση μια πιθανή υποψηφιότητα Κεγκέρογλου, διαφοροποιεί τις ισορροπίες. Να σημειώσουμε πως για την ώρα η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του υφυπουργού.

Flashnews.gr/ Μαν. Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook