Δεν πρόκειται για υπόθεση τζόγου, αλλά εξαπάτησης. Έπειτα από εκτενή έρευνα της αστυνομίας συνελήφθη ένας 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, καθώς νωρίτερα είχε προσεγγίσει ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσποιούμενος τον συνεργάτη – εκπρόσωπο επώνυμων εταιρειών, προέβη σε σύναψη συμφωνίας για διοργάνωση παιχνιδιού τάβλι στο κατάστημα.

Ο συλληφθείς κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ για την υποτιθέμενη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Με την ίδια μέθοδο κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 1.700 ευρώ από 52 επιπλέον ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Να σημειωθεί ότι προκειμένου να πείθει για την υποτιθέμενη ιδιότητά του, κατείχε μπλοκ αποδείξεων και άλλα σχετικά έγγραφα, στα οποία αναγράφονταν οι επωνυμίες των εταιρειών, των οποίων παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος, εκμεταλλευόμενος την πρότερη επαγγελματική του ιδιότητα ως τυπογράφος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εξακρίβωση επιπλέον περιπτώσεων εξαπάτησης πολιτών.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook