Από το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, και κάθε Σάββατο 5μιση-7μιση το απόγευμα θα υλοποιείται ομάδα επιμόρφωσης και ενημέρωσης γονέων στην αίθουσα του γυμναστηρίου στα ΑΣΚΥΦΟΥ.

Το πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, και ολοκληρώνεται σε δέκα συνολικά συναντήσεις. Σκοπός του είναι η ψυχολογική υποστήριξη των γονέων, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για την οργάνωση της ομάδας ήταν σημαντική η υποστήριξη της Διεύθυνσης και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Δημοτικού σχολείου, του Νηπιαγωγείου Ασκύφου και του Δήμου Σφακίων.

Την ομάδα θα συντονίσει η Ψυχολόγος Χρυσούλα Φασαράκη

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: [email protected] και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion

Δείτε εδώ ανακοίνωση για το Κέντρο Δια βίου μάθησης