«Ρεσιτάλ επιτυχίας» έδωσε το Κρητικό Εργαστήρι της Οικογένειας Λαμπάκη στην HO.RE.CA 2014, με θέμα γαστρονομία – τουρισμός, που έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo της Αθήνας από 7 έως 10 Φεβρουαρίου.

Μετά από πρόσκληση της θεματικής Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κας Θεανώ Βρέντζου, τα παραδοσιακά Κρητικά καλιτσούνια του, οι μαραθόπιτες με άγριο μάραθο και οι γνήσιες Σφακιανές πίτες, εμπλούτισαν τον μπουφέ που στήθηκε στο εκθεσιακό περίπτερο του Ξ.Ε.Ε., για την προβολή του «Κρητικού Πρωινού».

Τα προϊόντα της Οικογένειας Λαμπάκη, μαζί με άλλα επιλεγμένα Κρητικά εδέσματα, προετοίμασαν και παρουσίασαν γνωστοί σεφ, με την υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, με απώτερο στόχο την καθιέρωση του «Κρητικού Πρωινού» στα ξενοδοχεία.

Τα εύσημα στον κο Ευάγγελο Λαμπάκη για την ξεχωριστή αυθεντική γεύση των προϊόντων, έδωσε το μέλος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος & Επικεφαλής Προγράμματος Ελληνικού Πρωινού κος Γεώργιος Πίττας.