21 κατοικίες σε δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, θα παραδοθούν αύριο στις 10:30 το πρωί στη Νεάπολη Λασιθίου. Η παράδοση θα γίνει παρουσία του  Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Κεγκέρογλου. Στη συνέχεια ο κ. Κεγκέρογλου

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Κεγκέρογλου, θα παραστεί αύριο Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ. στη Νεάπολη Λασιθίου για την παράδοση 21 κατοικιών σε δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

 Εν συνεχεία, και πιο συγκεκριμένα στις 12:30 μ.μ., θα παραστεί σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.  Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η ενημέρωση των τοπικών φορέων για τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εργασίας ώστε να αντιμετωπιστεί το πολυσύνθετο φαινόμενο της ανεργίας, που έχει λάβει διαστάσεις και στην Κρήτη. Ο θεσμός της κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, η υλοποίηση του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας και τα τοπικά ολοκληρωμένα προγράμματα απασχόλησης αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook