Το μυστήριο με τη ρουκέτα στα κεντρικά γραφεία της Mercedes στη Βαρυμπόμπη, που αναφέρει στην προκήρυξη η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», καλούνται να λύσουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής. 

Και αυτό, γιατί το χτύπημα που αναφέρουν το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου, δεν έχει καταγραφεί ποτέ, ενώ οι μέχρι στιγμής έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο σημείο δεν δίνουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη ενέργεια. 

«Στο πλαίσιο εκστρατείας εναντίον της γερμανικής καπιταλιστικής μηχανής, επιλέξαμε να βάλουμε με εκτοξευτήρα ρουκετών κατά των κτιριακών εγκαταστάσεων της Mercedes - Benz που βρίσκονται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Την Κυριακή 12-01-14 και ώρα περίπου 23.00 καταφέραμε να προσεγγίσουμε το στόχο, χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί κι αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να μην έχουμε μια επανάληψη της περσινής ατυχίας έξω απ' τα γραφεία της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι πλησιάσαμε αυτό το ενδεχόμενο. Και αυτό, γιατί και η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης ρουκέτας κατά των γραφείων της Mercedes απέτυχε και πάλι λόγω αστοχίας υλικού, όμως αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και η δεύτερη ρουκέτα που φέραμε μαζί μας και η οποία τελικά πυροδοτήθηκε κανονικά και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή. 

Το γεγονός ότι ακόμα κι όταν γράφεται αυτό το κείμενο, η επίθεσή μας αυτή δεν έχει γίνει -με οποιονδήποτε τρόπο- γνωστή στις διωκτικές αρχές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα: είτε έχει γίνει μια άθλια απόπειρα συγκάλυψης της ενέργειας (η οποία θα διαφανεί τις επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης) είτε λόγω δικής μας λανθασμένης επιλογής σημείου βολής (πιθανόν μακριά απ' το στόχο) η ρουκέτα δεν διένυσε την επιθυμητή απόσταση και βρίσκεται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Mercedes - Benz» αναφέρουν. 

Τι πραγματικά έχει συμβεί; Περιγράφουν στην προκήρυξη μια επίθεση που δεν έγινε ποτέ ή η Αντιτρομοκρατική δεν κατάφερε, ούτε μετά την υπόδειξή τους, να βρει τα ίχνη του χτυπήματος; 

protothema.gr