Λαμπερή ήταν η τελετή απονομής των βραβείων «Γυναίκες της Χρονιάς», που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Αθηνών Αρένα».

Οικοδέσποινα της βραδιάς, στην οποία βραβεύθηκαν πολλές γνωστές και μη Ελληνίδες, ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού. Ανάμεσα σε εκείνες που βραβεύθηκαν ήταν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πήρε το βραβείο παρουσιάστριας της χρονιάς.

Η εκδήλωση του περιοδικού «Life and Style» θύμιζε κόκκινο χαλί βραβείων Όσκαρ, με τις κυρίες που παρήλασαν να εντυπωσιάζουν με τις μοναδικές εμφανίσεις τους. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που όλες ανεξαιρέτως οι τουαλέτες ξεχώρισαν. Kαλοκαιρινή λευκή τουαλέτα με ροζ πασμίνα επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη. Ασημένια στενή τουαλέτα φόρεσε η Κατερίνα Λέχου, ενώ η Ελένη Πετρουλάκη εντυπωσίασε με τη λαδί δημιουργία της.

\"\"Λευκή αρχαιοελληνικού τύπου τουαλέτα έβαλε η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, εντυπωσιακή δημιουργία με λεπτομέρειες στους ώμους επέλεξε η Αγγελική Ηλιάδη, που έφθασε συνοδευόμενη από τον Κώστα Καραφώτη, ενώ με σομόν τουαλέτα με κρύσταλλα επίσης στους ώμους ήταν το ρούχο που διάλεξε για τη βραδιά της η Γωγώ Μαστροκώστα.

Κίτρινο επέλεξε η Νάντια Μπουλέ, ενώ την εμφάνιση της Anne Hathaway στα φετινά Όσκαρ θύμιζε η κατακόκκινη τουαλέτα της Μπέτυς Μαγγίρα.

«Φρέσκια» θαλασσιά τουαλέτα με έναν ώμο επέλεξε η Μαρία Σταματέρη, η οποία πραγματοποίησε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ, ενώ με ρούχο με έναν ώμο εμφανίστηκαν και η Σίσσυ Φειδά, που έβαλε λευκό, η εγκυμονούσα Δέσποινα Καμπούρη με ρούχο σε σκούρο μπλε, αλλά και πολλά μοντέλα.

Παντελόνι επέλεξε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ, τέλος, η Βάσω Κολλιδά και η Άννα Πρέλεβιτς έφθασαν φορώντας τουαλέτες στο χρώμα του δέρματος.

\"\"

\"\"

\"\"


star

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook