Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Σκοπευτικής Λέσχης Κρήτης στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τοξοβολίας Ανδρών-Γυναικών, που πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα ολυμπιακού τόξου της ΣΚΟ.ΛΕ.Κ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Κουμουδάκο, Μανώλη Γκογκολάκη και τον νεαρό Μιχάλη Κοτσιφάκη.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΣΚΟΛΕΚ:

« Το Σαββατοκύριακο  8-9 Φεβρουαρίου 2014  πραγματοποιήθηκαν αγώνες Πανελληνίου Πρωταθλήματος  τοξοβολίας Ανδρών- Γυναικών  στο Ο.Α.Κ.Α. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές -αθλήτριες του συλλόγου μας  (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ).

Συγκεκριμένα η ομάδα ολυμπιακού τόξου της ΣΚΟ.ΛΕ.Κ. αποτελούμενη από τον Κουμουδάκο Ανδρέα, τον Γκογκολάκη Μανώλη και τον νεαρό Κοτσιφάκη Μιχάλη εντυπωσίασε κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον Ολυμπιακό Γύρο, επιβεβαιώνοντας την θέση του συλλόγου στις μεγάλες δυνάμεις της Ελληνικής Τοξοβολίας. Καλή επίδοση επίσης πραγματοποίησε η Μαραγκουδάκη Δέσποινα στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών κατακτώντας την 9η θέση.

Αρχηγός της Αποστολής της ΣΚΟΛΕΚ ήταν ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου, Ιωάννης Καραθανάσης.

Ευχαριστούμε Πολύ την ΑΝΕΚ LINES για την βοήθειά τους και τον τηλεοπτικό χορηγό μας FLASH NEWS.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΣΚΟ.ΛΕ.Κ»

Flashnews.gr