Πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα, σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστή Χατζηδάκη, του κ. Γιώργου Δεικτάκη, προέδρου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ) και Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, του κ. Λευτέρη Κοπάση, Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων.
Κατά τη συνάντηση τέθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και που οδηγούνται σε λύση. 
Με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Χατζηδάκη, αποφασίστηκε να στηριχθεί τροπολογία για την νομοθετική ρύθμιση που θα αφορά στην επιχορήγηση του Ο.Α.Κ, σε σχέση με τους σκοπούς και τα έργα που έχει αναλάβει για την αναβάθμιση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και για τις αρμοδιότητες των έργων που αφορούν ευρύτερα σε αναπτυξιακά έργα της Κρήτης.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Τσόκας δήλωσε :

«Κατά τη σημερινή σύσκεψη συζητήθηκαν βασικά λειτουργικά θέματα του Ο.Α.Κ τα οποία με την τροπολογία που έρχεται στη Βουλή καθιστούν ακόμη περισσότερο λειτουργικό τον Οργανισμό, προκειμένου να συνεχίσει και να προχωρήσει το έργο του προς όφελος των Κρητικών και της ανάπτυξης του νησιού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook