Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά την Τετάρτη 12/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα την Τετάρτη 12/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται λίγη συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και ίδιους ανέμους.

meteo.gr