Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (11/05), ο διάσημος ηθοποιός και μέχρι πρότινος κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και η δημοσιογράφος Μαρία Σρίβερ ρίχνουν αυλαία στον γάμο τους, σχεδόν μετά από 25 χρόνια. Τώρα, νέα στοιχεία για το διάσημο διαζύγιο βγαίνουν… στη δημοσιότητα.

Τα προβλήματα για το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πρόσφατα καθώς εδώ και 2 χρόνια, όπως δηλώνουν, αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους αλλά για χάρη των 4 παιδιών τους προσπαθούσαν να σώσουν τη σχέση τους. Η Μαρία καθώς λέγεται είχε προσπαθήσει να δώσει αρκετές φορές τέλος στον γάμο της αλλά εξ’ αιτίας του θανάτου του πατέρα της, αρχικά, και της μητέρας της, στη συνέχεια, το ανέβαλε διαρκώς.

Ακόμα, πηγές λένε πως η διάσημη δημοσιογράφος, που είναι και απόγονος των Κένεντι, είχε κουραστεί από τις υποχρεώσεις της «Πρώτης Κυρίας» της πολιτείας της Καλιφόρνια, ιδιότητα για την οποία άφησε και την δημοσιογραφική της καριέρα, ενώ το ενδεχόμενο ο σύζυγος της να επιστρέψει στην καριέρα του στο Χόλυγουντ την φόβιζε ακόμα περισσότερο. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε πως ο κινηματογραφικός «Εξολοθρευτής» την απατούσε πολύ συχνά με νεαρές γυναίκες και εκείνη το γνώριζε καλά.

Ο διάσημος αστέρας του κινηματογράφου και η μέχρι πρότινος σύζυγος του δηλώνουν -με δελτίο τύπου που εξέδωσαν- πως ζούνε πλέον χωριστά και δουλεύουν για την μελλοντική μορφή της σχέσης τους. Το μέλλον μένει να αποδείξει αν θα συνεχίσουν χωριστά τις ζωές τους ή θα τους κερδίσει η περίεργη αυτή χημεία που λένε ότι τους δένει. Kotecha.

Μάλιστα, μια μόνο μέρα μετά την είδηση του διαζυγίου του Arnold Schwarzenegger με την επί 25 χρόνια συζυγό του, ο ηθοποιός εθεάθη να κάνει βόλτα στους δρόμους με μια άγνωστη ξανθιά γυναίκα.

Οι δυο τους φάνηκε να έχουν οικειότητα, ενώ κάποια στιγμή ο Arnold τη φίλησε τρυφερά στο λαιμό, κάτι που ίσως σημαίνει ότι η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook