Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα τραγουδήσει σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο -υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Καρόλου- που διοργανώνεται στις 10 Ιουνίου στο Covent Garden.

Ψυχή της εκδήλωσης είναι η γνωστή εφοπλίστρια Χρυσάνθη Λαιμού, η οποία διακρίνεται για το φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν κρύβει τη χαρά του για την τιμητική πρόσκληση που έλαβε να είναι guest star σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση, που αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται big event και αναμένεται να συγκεντρώσει την αφρόκρεμα των Ελλήνων και των Κυπρίων που ζουν στην πόλη.

Έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για αυτή την εμφάνισή του, κάνοντας πρόβες στα κομμάτια που θα τραγουδήσει σε ένα λαμπερό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν προσκληθεί να παραστούν στην εκδήλωση και μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του, Καμίλα, αλλά και ο νιόπαντρος πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κάθριν Μίντλετον.

«Η κα Χρυσάνθη Λαιμού είναι πολύ χαρούμενη που στο γκαλά θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος, ένας καλλιτέχνης με μεγάλη απήχηση στους Έλληνες του Λονδίνου…» λέει στην «Espresso» πηγή από το περιβάλλον της Ελληνίδας εφοπλίστριας.

Να θυμίσουμε ότι σε ανάλογες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει η ίδια στο παρελθόν ήταν προσκεκλημένοι η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. «Ο πρίγκιπας Κάρολος γνωρίστηκε με την Άννα Βίσση σε μια τέτοια εκδήλωση της κας Λαιμού πριν από μερικά χρόνια και ενθουσιάστηκε με τη φωνή της…» συνεχίζει η ίδια πηγή.

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τη συνάντηση του διαδόχου του αγγλικού θρόνου με τον Αντώνη Ρέμο. Τον Έλληνα τραγουδιστή θα συνοδεύουν στο ταξίδι του στο Λονδίνο η αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, αλλά και συνεργάτες και στενοί φίλοι του από την Ελλάδα.

Espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook