Ένα κοριτσάκι 11 μηνών από την Βρετανία έχασε τη ζωή του την Δευτέρα, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από το πίτμπουλ το οποίο οι γονείς της είχαν ελεύθερο μέσα στο σπίτι.

Η τραγική ιστορία του θανάτου της Ava-Jayne Corless έχει συγκλονίσει την χώρα και κυρίως την τοπική κοινότητα του Λάνκασαϊρ, ενώ οι γονείς της μικρούλας είναι αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη καθώς, σύμφωνα με τους γείτονες της οικογένειας, γνώριζαν πολύ καλά πόσο επικίνδυνος ήταν ο σκύλος τους.

\"\"

Σε δηλώσεις τους σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, γείτονες του 24χρονου και της 20χρονης, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για παραμέληση παιδιού, είπαν ότι είχαν προειδοποιήσει το νεαρό ζευγάρι για τον σκύλο τους.

\"\"

Οι περισσότεροι είπαν ότι το αμερικανικού πίτμπουλ Τερριέ, «είχε γίνει ο εφιάλτης της γειτονιάς» και πολλοί ήταν οι γείτονες που είχαν καλέσει την Αστυνομία, καθώς ανησυχούσαν για την ασφάλεια των παιδιών τους. Αλλά και οι αρχές είπαν ότι επρόκειτο για μια ράτσα σκύλων η οποία έχει απαγορευτεί στη Βρετανία από το 1991.

\"\"

Όπως έγινε γνωστό, ο σκύλος επιτέθηκε στην μικρή, όταν εκείνη κοιμόταν. Οι γονείς της άκουσαν τα κλάματα της και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Δυστυχώς, όμως, τα τραύματα της Ava-Jayne ήταν τόσο βαριά που απεβίωσε λίγη ώρα μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook