Στη Στοκχόλμη θα μεταβεί αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, συνοδευόμενος από τον Ειδικό Σύμβουλο για θέματα Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου, κ. Μηνά Λιαπάκη, προκειμένου να επισκεφθεί την Πρώτη Τουριστική έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα στη Σκανδιναβία που πραγματοποιείται στην Στοκχόλμη από 14 έως 16/2/2014 με τίτλο «GREKLAND PANORAMA», στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (ΕΒΕΗ). Η μοναδική αυτή έκθεση θα λάβει χώρα στο εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο Globe Arenas, Annexete.

Οι Σκανδιναβοί επαγγελματίες του τουρισμού καθώς και το κοινό θα έχουν την ευκαιρία να ξαναγνωρίσουν την Ελλάδα σε μια έκταση 3.000 τ.μ. μέσα από αυτήν την εθνική συλλογική παρουσίαση της χώρας μας, της φυσικής ομορφιάς της, της παράδοσης και του πολιτισμού, των προϊόντων, της τέχνης και της ιστορίας της.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου δήλωσε: «Ο Δήμος Χερσονήσου ο πλέον δυναμικός και τουριστικός Δήμος της Κρήτης δεν μπορεί να απουσιάζει από ένα τέτοιο γεγονός, προκειμένου να προβάλλει τον προορισμό μέσα από τις νέες του βιντεοπαραγωγές, το νέο χάρτη εμπειριών και τις πρόσφατες εκδόσεις θεματικού τουρισμού.

Οι Σκανδιναβικές χώρες συγκαταλέγονται στις πλέον εύρωστες οικονομίες της Ευρώπης. Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Χερσονήσου στην έκθεση είναι η επικαιροποίηση και ενημέρωση της Σκανδιναβικής αγοράς για το νέο Δήμο, η ενίσχυση της εικόνας και του brand name της περιοχής καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών και αγορών για τον τουρισμό.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook