Ο Μηνάς Κοκκινάκης είχε διευθύνει το ματς όπου κέρδισε τελευταία φορά ο Κισσαμικός -με 2-0 τη Μύκονο (φωτ.)- και ορίστηκε να είναι ρέφερι και στην αναμέτρηση της Χανιώτικης ομάδας με τον Εθνικό Αστέρα.

Την Κυριακή (16/02, 15.00) στο Δ.Σ. Κισσάμου ο Ηρακλειώτης ρέφερι, που όμως είναι μέλος της Ε.Π.Σ. Λασιθίου, θα έχει στο πλευρό του τους συντοπίτες του Αντώνη Μαυραντωνάκη και Στάθη Γαρεφαλάκη.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αρχοντής Βαμβακίδης από το Ρέθυμνο.

«Στις χαρές και στις λύπες μαζί»!

\"\"

Με αυτό τον τίτλο γίνεται μέσω αφίσας κάλεσμα από τον Κισσαμικό για την αναμέτρηση κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας.

Σχετικά με την αναμέτρηση η επίσημη σελίδα του εκπροσώπου των Χανίων στη Γ’ Εθνική αναφέρει:

«Το άτυχο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, το οποίο έχει τεράστια βαθμολογική σημασία για την ομάδα μας.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ο Κισσαμικός υποδέχεται έναν ιστορικό σύλλογο, που μπορεί να είναι ουραγός στον 5ο όμιλο της Γ\’ Εθνικής αλλά σίγουρα δεν έχει να χάσει τίποτα από την αναμέτρηση και θα παίξει χωρίς βαθμολογικό άγχος.

Όλοι στο πλευρό της ομάδας μας για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η είσοδος για τους μαθητές, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, θα είναι δωρεάν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μηνάς Κοκκινάκης από το Λασίθι, με βοηθούς από το Ηράκλειο τους Αντώνη Μαυραντωνάκη και Στάθη Γαρεφαλλάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Αρχοντή Βαμβακίδη από το Ρέθυμνο».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook