Οι Παναγιώτης Ζανηδάκης, Μανώλης Ξυλάκης και Ορέστης Σκανδάλης (φωτ.) θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο All Star Game των νέων, που θα γίνει το Σάββατο 8 Μαρτίου στα Χανιά.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«O Παναγιώτης Ζανηδάκης, ο Μανώλης Ξυλάκης και ο Ορέστης Σκανδάλης είναι οι τρεις Χανιώτες αθλητές που θα πάρουν μέρος στο All Star Game των νέων που θα γίνει το Σάββατο 8  Μαρτίου 2014 στα Χανιά.

Ο Παναγιώτης Ζανηδάκης ήταν ο νικητής του διαγωνισμού τρίποντων που διοργανώθηκε ανάμεσα στους μαθητές των Λυκείων στα Χανιά. Ο Παναγιώτης θα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους νέους παίκτες , που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον διαγωνισμό τρίποντων του Σαββάτου, με έπαθλο την συμμετοχή στην αντίστοιχη «δοκιμασία»  που θα γίνει την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, παρουσία όλων των μεγάλων αστεριών της Basket League ΟΠΑΠ. 

Ο Μανώλης Ξυλάκης και ο Ορέστης Σκανδάλης θα πάρουν μέρος στον αγώνα των νέων. Και οι τρεις νεαροί αθλητές ανήκουν στην δύναμη του Κύδωνα Χανίων.  Η διαδικασία  επιλογής έγινε με την βοήθεια του  προπονητή Θοδωρή Λεκάκου».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook