Λίγο έλειψε να \”προσγειωθεί\” στο κεφάλι της ένα μεγάλο κομμάτι από σοβά πολυκατοικίας το οποίο ευτυχώς κατέληξε στο αυτοκίνητό της προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Ηράκλειο, έξω από κτίριο στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή Ρομαντική Γωνιά του Μασταμπά, που όπως αποδείχτηκε δεν είναι καθόλου ρομαντική.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, στο κτίριο της οδού Παπανδρέου το πρόβλημα με την \”σταδιακή κατάρρευση\” της πολυκατοικίας η οποία χρήζει επισκευές, είναι γνωστό και συχνά παρατηρούνται τέτοιου τύπου ατυχήματα, όμως το χθεσινό ήταν πιο σοβαρό ενώ \”από τρίχα\” γλύτωσε η ιδιοκτήτρια του οχήματος που εκείνη την ώρα αποβιβάζονταν από το αυτοκίνητο.

Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας συμφωνούν να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες επισκευών όμως η αντίδραση ενός εκ των τεσσάρων, προκαλεί καθυστερήσεις που αποδεικνύονται επικίνδυνες.

Το κτίριο εκπέμπει SOS, το ίδιο και περίοικοι και περαστικοί. Όσοι τυχεροί γνωρίζουν την επικινδυνότητα φροντίζουν μην πλησιάσουν κοντά στην πολυκατοικία όμως όσοι δεν γνωρίζουν κινδυνεύουν  να πέσουν θύματα ατυχήματος.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook