​ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ότι δύο έφηβοι κατηγορούνται ότι βίασαν, βασάνισαν και σκότωσαν μια 15χρονη κοπέλα σε σατανιστική τελετή την προηγούμενη Τετάρτη. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε το Σάββατο, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της, από έναν ένοικο της πολυκατοικίας.

Η αστυνομία του Houston, συνέλαβε τον 17χρονο Jose E. Reyes και ένα 16χρονο καθώς κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν την άτυχη ανήλικη, προκειμένου ο 17χρονος να \”μπορεί να πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο\”.

Προτού την σκοτώσουν όμως, οι αρχές λένε πως τη βασάνισαν με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων χαράσσοντας έναν ανάποδο σταυρό στο στομάχι της.

Τα αγόρια κατάφεραν να πείσουν την 15χρονη που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με αυτούς, να τους ακολουθήσει σε ένα άδειο διαμέρισμα της γειτονιάς, όπου τη χτύπησαν με ένα τασάκι και άλλα αντικείμενα, τη μαχαίρωσαν στο πρόσωπο με ένα κατσαβίδι και την έπνιξαν.

Ο τοπικός εισαγγελέας είπε ότι το μικρότερο αγόρι είχε πιστέψει ότι ο Reyes είχε πουλήσει τη ψυχή του στο διάβολο και ήθελε να κάνει το ίδιο. Ρώτησε λοιπόν τον Reyes, αν με το να διαπράξει ένα φόνο θα μπορούσε να κάνει και αυτός το ίδιος και ο Reyes του είπε ναι.

Όπως γράφει το Associated Press, οι ιατροδικαστές ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν το κορίτσι πέθανε από ασφυξία, τα τραύματα στο κεφάλι ή από εσωτερική αιμορραγία που της προκάλεσε η σεξουαλική επίθεση. Η οικογένεια του Reyes ενημέρωσε την αστυνομία μετά από ομολογία του νεαρού.

Στο σπίτι του Reyes ο οποίος θα δικαστεί σαν να είναι ενήλικας, υπήρχαν \”σύμβολα σατανισμού και αντικείμενα παρόμοιας φύσης\”.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook