Την οργή του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ. Στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα onsports συμφερόντων της οικογένειας Γιαννακόπουλου γίνεται λόγος «για ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης της υπόληψης της προσωπικότητάς του (Δ. Γιαννακόπουλου), που εδώ και μέρες καταβάλλεται από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε».

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ: «Τηλεοπτικός σταθμός ιδιοκτησίας ανθρώπων που είτε είναι φυγόδικοι είτε έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο εις βάρος της χώρας, εξαπέλυσε -μέσω γνωστής για την αφερεγγυότητά της τηλεοπτικής εκπομπής που έχει αυτοανακηρυχθεί σε θεματοφύλακα της κάθαρσης του ελληνικού αθλητισμού- πρωτοφανή και καθ’ όλα αήθη επίθεση προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ανυπόστατους ισχυρισμούς και δυσφημιστικά σχόλια».

Παράλληλα καθίσταται σαφής η πρόθεση του κ. Γιαννακόπουλου να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του ΣΚΑΪ: «Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κινηθεί δικαστικώς, υποβάλλοντας μήνυση και αγωγή κατά φυσικών και ηθικών αυτουργών των έκνομων ενεργειών που λαμβάνουν χώρα εναντίον του. Η συνέχεια στα δικαστήρια…».

Το επίμαχο ρεπορτάζ

Το ρεπορτάζ που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στο ΣΚΑΪ, αναφερόταν στη δικαστική υπόθεση που έχει στις 13 Νοεμβρίου του 2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 τη σεζόν 2012-2013 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook