Πολλή δουλειά και λίγο έως… καθόλου χρόνο έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του ώστε να οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα τον Πλατανιά.

Αυτό σημείωσε στις δηλώσεις του ο Μακεδόνας τεχνικός, που επικαλέστηκε ως είθισται και τη βοήθεια της Παναγιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από την επίσημη σελίδα της Χανιώτικης ομάδας:

Για την επάνοδό του στην ομάδα του Πλατανιά Χανίων:

«Κατ” αρχήν να πω ότι έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Και λίγο χρόνο. Ή, αν θέλετε, καθόλου. Αλλά θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά αυτά να κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, γιατί άμα κάνουμε το ίδιο καταλαβαίνετε ότι θα έχουμε τα ίδια προβλήματα. Πιστεύω ότι η δουλειά που έγινε από τους δύο προηγούμενους προπονητές που ήρθαν και μάλιστα τον τελευταίο, τον Αναστόπουλο, ήταν καλή, οπότε δεν θα έχουμε τόσο πολύ μεγάλα προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά χωρίς τη βοήθεια της Παναγιάς δεν γίνεται τίποτε. Να το γνωρίζετε. Και βέβαια θα αρχίσουν πάλι μερικοί να λένε, αλλά αυτή τη στιγμή, για να γίνει αυτή η διαφορά, πρέπει να βοηθήσει η Παναγιά. Να βοηθήσει ο Θεός να τα κάνουμε καλά, να με φωτίσει κι εμένα να τα κάνω καλύτερα απ” ό,τι τα έκαναν οι προηγούμενοι».

Για το αν οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται πίεση και άγχος:

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα. Θα φανεί στον δρόμο τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή είναι μια κατάσταση, την οποία τη γνωρίζετε όλοι. Οποιαδήποτε λέξη συμπληρώσω θα είναι λάθος».

Για τον επόμενο αγώνα της Χανιώτικης ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζεις με τον πρωταθλητή εκτός έδρας. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, με τιμωρίες καρτών. Θα αναγκαστούμε να κάνουμε μια εντεκάδα ανάγκης, αλλά εμένα εκείνο που με ενδιαφέρει είναι το τι θα κάνουμε εδώ, στις προπονήσεις, ούτως ώστε να κάνουμε μια καλή παρουσία το Σάββατο με τον Ολυμπιακό».

Για το αν παρακολουθούσε την ομάδα του Πλατανιά Χανίων το τελευταίο διάστημα και αν έχει διαμορφώσει γνώμη για τους ποδοσφαιριστές:

«Όλες τις ομάδες τις παρακολουθώ. Αλίμονο, η δουλειά μου είναι αυτή».

Flashnews.gr