Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί του Πλατανιά έκαναν δηλώσεις αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενώ μίλησαν και για τη «μάχη» της παραμονής που δίνει η Χανιώτικη ομάδα.

Φαΐσκα: «Μπορούμε να παραμείνουμε»

Την πεποίθηση ότι ο Πλατανιάς θα παραμείνει στη Super League εξέφρασε ο Βάσκο Φαΐσκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από την επίσημη σελίδα του Πλατανιά:

Για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Πλατανιάς Χανίων και για την αλλαγή προπονητή:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση σίγουρα, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αλλάξαμε προπονητή και ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσει, ότι θα δώσει αυτή την εμπιστοσύνη, που στη δεδομένη στιγμή δεν έχουμε, γιατί είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Πιστεύω ότι ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται να έχει πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Πρωτίστως εσύ είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου και δεν μπορείς συνεχώς να περιμένεις από τον προπονητή να σου «δίνει» εμπιστοσύνη. Φυσικά, αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και η ομάδα άλλαξε προπονητή. Γι” αυτό είπα ότι ελπίζω ο νέος προπονητής να μας βοηθήσει να επανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι είναι πιθανό να κερδίσεις κάτι. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ενάντια στον πρωταθλητή Ελλάδας, την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας σίγουρα. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να πάμε εκεί, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και, αν είναι δυνατόν, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν πιστεύει ότι ο Πλατανιάς Χανίων θα παραμείνει στη Super League:

«Φυσικά».

Γιαχία: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη του στόχου της παραμονής θα δώσουν οι παίκτες του Πλατανιά, σύμφωνα με τον Αντάρ Γιαχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από την επίσημη σελίδα του Πλατανιά:

Για τις εντυπώσεις του αναφορικά με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων:

«Έχω συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι της ομάδας, η Διοίκηση και οι συνεργάτες της, αγαπάνε την ομάδα και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί με κάνει να δίνω κι εγώ τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται -βαθμολογικά- η Χανιώτικη ομάδα:

«Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Αλλά υπάρχουν ακόμη δέκα παιχνίδια και η βαθμολογική διαφορά της ομάδας μας από άλλες ομάδες δεν είναι μεγάλη. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα είναι πιθανά. Αυτό δεν είναι μόνο λόγια. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε πόντους και να παραμείνουμε στη Super League».

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή:

«Είμαι, ουσιαστικά, λίγες ημέρες στην ομάδα. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή και να μη μιλάμε πολύ. Απαιτείται δουλειά και κατάκτηση βαθμών στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής, αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο. Κατά το παρελθόν το έχω ξαναζήσει αυτό με άλλες ομάδες. Μια μικρή ομάδα μπορεί να κερδίσει μια μεγάλη ομάδα. Αυτό μόνο το ποδόσφαιρο το προσφέρει. Δεν είναι απίθανο. Βέβαια, εμείς δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δέκα παιχνίδια και πρέπει σε όλα να προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε βαθμούς. Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά δεν επικεντρώνω την προσοχή μου μόνο στον Ολυμπιακό».

Flashnews.gr