Απολαυστικός για ακόμη μία φορά ήταν ο τεχνικός του ΟΦΗ, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με αφορμή την σπουδαία αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

«Δεν θα πάμε στη λογική να μπούμε να κολλήσουμε αυτοκόλλητα. Θα πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να φωνάξουμε και να χαρούμε. Θέλουμε τη νίκη που την έχουμε περισσότερο ανάγκη από τον ΠΑΣ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκρατημένοι αναφορικά με τη συμπεριφορά μας. Ξέρουμε όλοι πως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα σε αυτό το ματς και χρειάζεται να έχουμε καλή συμπεριφορά»

Ο «αλενατόρε» στην συνέχεια, τόνισε για τους φιλάθλους πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους. 

«Πολύ σημαντικό κομμάτι για το ματς της Κυριακής είναι η συμπεριφορά των φιλάθλων μας που είναι η δύναμή μας. Θέλουμε όλοι να τους ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη βοήθεια που μας έχουν προσφέρει. Είναι συμπαραστάτες και πρωταγωνιστές αυτή της προσπάθειας. Θα πρέπει ειδικά την Κυριακή οι φίλαθλοί μας να δείξουν τέτοια συμπεριφορά ώστε να είναι παράδειγμα προς μίμηση».


Στη συνέχεια, το λόγο πήρε το μέλος της διοίκησης Αντώνης Κουτάντος που δήλωσε: 

«Χθες έγινε η σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας θα ήθελα να πω πως το ματς της Κυριακής θα είναι όπως όλα τα άλλα. Παίζουμε με μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα. Επειδή τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό. Είμαστε με το ενάμιση πόδι στη Super League, παρακαλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο χωρίς να πέσει ούτε καρφίτσα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από κόπους δυο ετών ήρθε η ώρα να πάμε εκεί που ανήκει η ομάδα. Ας φωνάξουμε, ας κάνουμε το γήπεδό μας καμίνι αλλά δεν θέλω να πεταχτεί τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Μην τα χαλάσουμε στο τέλος. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη δυναμική».