Από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα απόγευμα θα λειτουργήσει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων (στην Κοραή) ομάδα επιμόρφωσης και ψυχολογικής υποστήριξης γονέων και επαγγελματιών πάνω σε θέματα που αφορούν την ειδική αγωγή.

Την ομάδα θα παρακολουθήσουν γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες και εργαζόμενοι διαφόρων ειδικοτήτων που απασχολούνται στον τομέα της ειδικής αγωγής, που έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση ή έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την υπεύθυνη στο 69322113036932211303.

Το πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, υλοποιείται με την Υποστήριξη της Α/Βάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, του ΚΕΔΔΥ, του Σωματείου Α.ΜΕ.Α Χανίων και του Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων. Την ομάδα θα συντονίσει
Η Ψυχολόγος Ελένη Καλλιονάκη.

Η συγκεκριμένη δράση της Σχολής Γονέων Χανίων εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.69322113036932211303, Εmail: [email protected] και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion