Η αεροπορική εταιρία «Emirates» διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).

Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, στις ενδιαφερόμενες αλλά και στους ενδιαφερόμενους, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία(!).

Η Emirates αναζητά , όπως αναφέρει, αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών.

Οι υποψήφιοι πρέπει:

να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
να προσκομίσουν μία φωτογραφία με επαγγελματική αμφίεση

Να σημειωθεί ότι η εταιρία Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε 142 προορισμούς σε 80 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, ινδική ήπειρο και Ασιατικές χώρες του Ειρηνικού. Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η εν λόγω εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς (!). Η Emirates διαθέτει πάνω από 17.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 130 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.

Αναμένεται η πρόσκληση της εταιρίας να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών Ελληνίδων και Ελλήνων καθώς η ανεργία μαστίζει τη χώρα μας και το Ντουμπάι υπόσχεται πολλά...

newpost.gr