Το 6χρονο αυτό αγόρι από την Κροατία εκ πρώτης όψεως φαίνεται φυσιολογικό, όμως όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι έχει κάποιες παραπάνω ικανότητες από τους “απλούς” ανθρώπους. Μαγνητικές ιδιότητες φαίνεται να έχει το σώμα του νεαρού παιδιού αφού ότι μεταλλικό το πλησιάσει… κολλάει!

O Ιβάν Στοϊλίσκοβιτς, που κατοικεί στην Κροατία με την οικογένεια του,φορώντας το μπλουζάκι του δεν αποκαλύπτει τη μοναδική “ιδιότητα” που έχει το σώμα του. Όταν όμως το βγάλει, το θέαμα είναι εντυπωσιακό: μεταλλικά αντικείμενα όπως κουτάλια, τηγάνια ακόμη και κινητά, κολλούν στο σώμα του σαν να ήταν κάποιου είδους μαγνήτης.

Το βάρος των 25 κιλών μπορεί να αντέξει το “στομάχι” του, σύμφωνα με την οικογένεια του και τη βρετανική ιστοσελίδα mail online.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μεταφέρω μεταλλικά αντικείμενα, αλλά στο τέλος κουράζομαι», είπε ο Ιβάν σε συνέντευξή του.

Αυτό όμως δεν αποτελεί και το μοναδικό ταλέντο για τον μικρό 6χρονο…

O 6χρονος, σύμφωνα με την οικογένεια του, είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τα “μαγικά” χέρια του ώστε να ανακουφίσει τους πόνους στο στομάχι του παππού του. Ο παππούς του ανέφερε ότι όταν ο νεαρός ακουμπούσε τα χέρια του στο στομάχι του, γίνονταν αμέσως ζεστά και ο πόνος έφευγε. Μάλιστα, όλη η οικογένεια όταν πονά, χρησιμοποιεί τα χέρια του Ιβάν ώστε να διώξουν τον πόνο.

Ο “θαυματουργός” Ιβάν στο παρελθόν είχε καταπραϋνει τους πόνους που ένιωθε ένας γείτονας του στο πόδι του, μετά από σοβαρό χτύπημα.

Αν αυτές οι δυνατότητες του παιδιού δεν πείθουν κάποιους, το βίντεο έρχεται να ανατρέψει όλες τις αμφιβολίες!


cosmo

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook