Τη Δευτέρα και έπειτα από εκλογική διαδικασία με μυστική ψηφοφορία, θα προκύψει ο επικεφαλής που θα ηγείται της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στα Χανιά, όπως αποφασίστηκε χθες κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συνέλευσης της Πρωτοβουλίας στο θέατρο Δημ.Βλησίδη (δείτε εδώ)

Σε σχετική ανακοίνωση, μέλη της κίνησης αναφέρουν

\”Από εκλογική διαδικασία θα προκύψει ο υποψήφιος Δήμαρχος της πρωτοβουλίας πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό αποφάσισε χθες σε συνέλευσή της η ολομέλεια της Πρωτοβουλίας στο κατάμεστο θέατρο Δημ. Βλησίδη στα Χανιά.

Τα μέλη της πρωτοβουλίας που υπερβαίνουν τα 350 αποφάσισαν το σχηματισμό της σε δημοτική κίνηση που θα κατέβει αυτόνομα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η συνέλευση αποφάσισε να προχωρήσει τάχιστα στην εκλογή υποψηφίου Δημάρχου. Έτσι τη Δευτέρα 17/2/2014 το βράδυ (η ώρα και ο τόπος θα ανακοινωθεί αργότερα) θα συγκληθεί ξανά η ολομέλεια των μελών της (όσων δηλαδή έχουν υπογράψει το κείμενο αρχών ως εκείνη την ώρα) και αφού διαβαστεί η ιδρυτική της διακήρυξη, θα ακουστούν οι θέσεις των υποψηφίων και θα γίνει μυστική ψηφοφορία, ενώ το ίδιο βράδυ θα αποφασιστεί και το όνομα της Κίνησης.

Επίσης στη συνέλευση αποφασίστηκε εκτός από τη διεύρυνση της 25μελούς Συντονιστικής επιτροπής, η στελέχωση τεσσάρων ακόμα επιτροπών, Προγράμματος, Συγκρότησης Ψηφοδελτίου, Διαχείρισης Οικονομικών και Επικοινωνίας. Οι επιτροπές αυτές θα είναι μόνιμα ανοικτές για όποιον θέλει να συμμετάσχει\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook