Η πρώτη συνάντηση στελεχών της Ε.Μ.Α.Α.Κ για τις Δημοτικές Ενότητες ΒΑΜΟΥ – ΦΡΕ & ΑΡΜΕΝΩΝ, πραγματοποιήθηκε την ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2/2014 στο πρώην Δημαρχείο Αρμένων στις Καλύβες Αποκορώνου.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση, στην οποία παρευρέθησαν πλήθος στελεχών της Ε.Μ.Α.Α.Κ, ο επικεφαλής του συνδυασμού κος ΚΟΥΚΙΑΝΑΚΗΣ παρουσίασε έναν σύντομο και περιεκτικό απολογισμό της παρουσίας της Ε.Μ.Α.Α.Κ στα αντιπολιτευτικά έδρανα του Δήμου Αποκόρωνα, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε σχέδια – πλάνα και ενέργειες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε περίπτωση νίκης του συνδυασμού στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

Ταυτόχρονα, ο κος Κουκιανάκης απεύθυνε κάλεσμα στην νεολαία του Δήμου τονίζοντας ότι με ομόνοια, όραμα και θέληση οι Αποκορωνιώτες είναι σε θέση να παλέψουν όλοι μαζί, μακριά από τα όποια συμφέροντα, να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας.

Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν η πρώτη από μια σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων σε χωριά και κοινότητες του Αποκόρωνα που σκοπό έχουν την ενημέρωση και πληροφόρηση των δημοτών για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Ε.Μ.Α.Α.Κ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook