Με όπλο την καλή ψυχολογία έπειτα από την εντυπωσιακή νίκη επί του Αίαντα, ο ΑΟ Χανιά ταξιδεύει στα Ψαχνά όπου την Κυριακή θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου Ηρακλή.

Το έργο της Χανιώτικης ομάδας είναι πολύ δύσκολο αφού ο επίσης νεοφώτιστος Ηρακλής είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία κάτι που δηλώνει και ο βαθμολογικός πίνακας, έχοντας μεγάλο σύμμαχο την έδρα του που παραμένει απόρθητη. Στα Ψαχνά ο Ηρακλής μετράει έξι νίκες και δυο ισοπαλίες ενώ έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ.

Τα εντός έδρας στατιστικά του Ηρακλή είναι εντυπωσιακά αλλά δεν προκαλούν φόβο στον ΑΟΧ ο οποίος πάει στη Εύβοια με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Προμπονάς απέκλεισε από την αποστολή τον τιμωρημένο Νίκο Μποχώνη τους τραυματίες Βουρβαχάκη και Κουλάκη, τον ανέτοιμο Πλουσή και τον Παντελακάκη το δελτίο του οποίου δεν έχει βγει ακόμα.

Αντίθετα επανέρχονται οι τιμωρημένοι Τσάτσος και Ραπτάκης.
Από την άλλη ο Αντώνης Πριόνας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών υπολογίζει στους Σταμάτη Μεθενίτη, Βαγγέλη Ντελέκο και Δημήτρη Ζουλιώτη, που εξέτισαν και επιστρέφουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook