Για τη δύσκολη συγκυρία μέσα στην οποία το Οικονομικό Επιμελητήριο καλείται να διαδραματίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, για την τοπική κοινωνία και οικονομία, έκανε λόγο ο πρόεδρος του τμήματος Δυτικής Κρήτης του ΟΕΕ, κ. Παντελής Πετσετάκης, με αφορμή την επανεκλογή του ως προέδρου, για δεύτερη συνεχή φορά.

Ο κ. Πετσετάκης σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr, έδωσε το στίγμα της νέας διοίκησης,  τονίζοντας ότι "ο ρόλος του Επιμελητηρίου δεν είναι μόνο επιστημονικός αλλά και κοινωνικός και σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε όποτε χρειαστεί η βοήθεια του Οικονομικού Επιμελητηρίου να ανταποκριθούμε με επιτυχία και αποτελεσματικότητα"

Με αυτό το πνεύμα και το πλαίσιο που δημιουργεί, "στόχος του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την επόμενη τριετία, είναι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συναδέλφων οικονομολόγων και λογιστών, να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, την επιστημονικότητά τους αλλά και να ανταποκριθεί στα καλέσματα της τοπικής κοινωνίας των Χανίων και του Ρεθύμνου στις οποιοσδήποτε ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο", σημείωσε ο κ. Πετσετάκης.

Τέλος ο κ. Πετσετάκης ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν τα εκλεγέντα μέλη με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που για ακόμη μια φορά του εμπιστεύτηκαν την προεδρία εκφράζοντας την σιγουριά ότι με το ίδιο συλλογικό πνεύμα και την καλή συνεργασία θα ανταποκριθούν στο πολύπλευρο έργο τους.

Αναλυτικά η νέα διοίκηση

H νέα Τοπική Διοίκηση του 15ου Π.Τ. Δυτικής Κρήτης , μετά την οριστική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 15ης Δεκεμβρίου 2013, συνεδρίασε στις 12/02/2014 και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πετσετάκης Παντελής Πρόεδρος

Τσιριντουλάκης Ανδρέας Αντιπρόεδρος

Τσιτσιρίδη Ελπίδα Γ. Γραμματέας

Σημαντηράκης Παναγιώτης Οικονομικός Επόπτης

Βλαμάκη Ελένη Μέλος

Ζυμβραγουδάκης Δημήτρης Μέλος

Μπολάνης Αλέξανδρος Μέλος

Flashnews.gr