Δύο ημέρες μόλις μετά την σοκαριστική είδηση ότι 14χρονος στο Ηράκλειο έπεσε σε κώμα μετά από υπερβολική κατανάλωση ρακής (δείτε εδώ), ένα νέο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας έντονο προβληματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr τις οποίες επιβεβαιώνουν και οι αστυνομικές αρχές, το περασμένο Σάββατο δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 ετών οδηγήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ύστερα από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο ανήλικες, αφού κάπνισαν ένα "τσιγαριλίκι" που περιείχε άγνωστες ουσίες, έχασαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενω μόλις εχθές πήραν εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Το περιστατικό δεν έγινε γνωστό και παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό στην μικρή κοινωνία, όμως ενδεχομένως και με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με τον 14χρονο, "τα στόματα άνοιξαν" και το συμβάν είδε το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές, μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν το γεγονός αργά το βράδυ και αφού εδόθη σχετική εντολή για έρευνα.

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι αυτοί που προμήθευσαν τα κορίτσια με το "τσιγαριλίκι", ενώ ευτυχώς οι ανήλικες ξεπέρασαν τον κίνδυνο και χαίρουν άκρας υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο 14χρονος, ο οποιος έδωσε μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου λόγω υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ, συνήλθε από το κώμα και οι γιατροί δήλωσαν με βεβαιότητα ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Flashnews.gr