Είναι δεδομένο ότι ο Πλατανιάς θα πάει αποδεκατισμένος στο \”Καραϊσκάκη\”, αφού οι απουσίες είναι πάρα πολλές.
Στην επιστροφή του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Καζναφέρη, Αγκιλέρα, στους Κατάι, Βλαχοδήμο, Σιώπη, που αγωνίζονται ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, αλλά είτε είναι δική τους απόφαση να μην παίξουν είτε του Μακεδόνα τεχνικού, αφού οι υπόλοιποι δανεικοί των Πειραιωτών αντιμετωπίζουν κανονικά την ομάδα στην οποία ανήκουν, αλλά και στους τραυματίες Ζουμπουλάκη, Μενδρινό, Ναζλίδη, Ζαραδούκα. Ο τελευταίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη (13/02), με την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του να έχει ξεκινήσει.
Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σιαλμά στην αναμέτρηση, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι δέκα οι απουσίες!
Κατά συνέπεια μένουν 17 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ο τρίτος τερματοφύλακας Κοκκαλάς  και ο Θέρρα, που δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Οπότε δεν αποκλείεται είτε να πάει με λιγότερους από 18 παίκτες στον Πειραιά ο Πλατανιάς, είτε να επιλεγεί στην αποστολή και κάποιο παιδί από την Κ20.
Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση:
«Οικογενειακό διπλό και ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα αργά το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ζαραδούκας, Σιαλμάς.
Θεραπεία ακολουθούν οι Ζουμπουλάκης, Μενδρινός, Ναζλίδης.
Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι, στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook