Χαρακτήρα τελικού αποκτά το ματς του Πανακρωτηριακού με τον Α.Ο. Περιβολίων, αν και υπάρχει ακόμα… δρόμος στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Ακρωτηρίου στοχεύει στη νίκη για να μην μείνει πίσω στη \”μάχη\” της παραμονής και στην προσπάθεια αυτή θέλει τον κόσμο στο πλευρό της.
Για τον λόγο αυτό μέσω ανακοίνωσης γίνεται κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη των παικτών του Βασίλη Παπαδάκη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ντεμπούτο κάτω από την εστία αναμένεται να κάνει ο Κώστας Γύπαρης, στην παρουσία του οποίου στηρίζουν πολλά στο Ακρωτήρι εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Καθιανών θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ-ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α\’ ΕΠΣ Χανίων. Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο, προσκαλεί τους φιλάθλους του Ακρωτηρίου να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, προκειμένου να ξεκινήσουν νικηφόρα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο β\’ γύρο του πρωταθλήματος.

Η υποστήριξη αυτή πρέπει να γίνει μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και χωρίς παρεκτροπές. Ο ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ γνωρίζει να αγωνίζεται και να κατακτά τις νίκες μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook